Uzun yıllardır AK Parti Çorum İl Teşkilatında görev yapan partinin emektarlarından Adem Satıcı’nın kızı Büşra, hayatını Polis Memuru Murat Samet Kılıç ile birleştirdi.

Genç çiftin düğün töreni önceki gün İnci Restoranda gerçekleşti.

Düğüne AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Milletvekili Adayları Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Eski il ve ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile birçok ilçe belediye başkanının hazır bulunduğu düğünde kızlarını evlendiren Leyla ve Adem Satıcı çifti, büyük mutluluk yaşadı.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün nikâh kıydığı törende AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, evlilik cüzdanını gelin Büşra’ya verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni evlenen çiftlere en az 3 çocuk sözünün hatırlatıldığı düğünde sırasıyla AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu birer konuşma yaptı.

Konuşmacılar AK Partinin emektar ismi Adem Satıcı’nın partide önemli bir hizmeti yerine getirdiğine dikkat çekerken, Karadağ’ın Adem Satıcı için “Duymaz, görmez, bilmez” sözleri salondakileri güldürdü.