Çorumlu bir ailenin kızı olan 3,5 yaşındaki Duha Sare’nin yaşamını sürdürebilmesi için gerekli olan tıbbi sarf malzemelerin alınabilmesi amacıyla yardım kampanyası başlatıldı.

İstanbul’da yaşayan Çorum Bayat İlçesi Yoncalı Köylü bir ailenin kızı olan 3,5 yaşındaki Duha Sare Yerlikaya, anne karnında ses ve gırtlak felci sonucunda doğar. Doğumdan sonra 5 ay süreyle yoğun bakımda kalan Duha Sare’ya ameliyatla midesine hortum takılır. Duha Sare, şuan yeme ve yutma refleksi olmamasından dolayı midesindeki hortumdan besleniyor. Bu da yetmezmiş gibi, ayağında da pev denilen bir rahatsızlık nükseden Duha Sare, 2 yaşında ayağından ameliyat oldu. Şuan özel ayakkabıyla yürüye ilen Duha Sare, 5 yaşına tekrar ayağından ameliyat olacak.

Yaşamını sürdürebilmesi için gerekli tıbbi sarf malzemelerin alınabilmesi amacıyla, İstanbul Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünün vermiş olduğu izinle yardım kampanyası başlatıldı.

Sosyal Medyadan ve diğer mecralardan duyurulan yardım kampanyasına yardımsever ve duyarlı vatandaşların yardımları bekleniyor.

Kampanya hesabı;

Gülnur Yerlikaya

IBAN NO.: TR42 0001 5001 5800 7308 5423 68

ŞUBE NO: S00334

VAKIFBANK SULTANBEYLİ ŞUBESİ