29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Çorum Uğurludağ İlçesinde Ak Parti’den Belediye Meclis Üyeliği Yapan Adem Yıldırım, 2019 yılında yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçiminde Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıkladı.

12 Kasım’da AK Parti Çorum İl başkanlığına, Belediye Başkanlığı için A. Adaylığı başvurusunu yaptı.

Uğurludağ ilçesinde AK Parti meclis üyeliği de yapan Adem Yıldırım, 31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimleri için AK Partiden aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Belediye başkanlığı başvurusundan sonra konuşan Yıldırım, “Kuruluşundan bugüne partimizin ilçe yönetiminde farklı kademelerde görev aldık ve partimizin ilçemizde yüksek oy alması için gayret ettik. 2009-2014 yılları arasında Uğurludağ Belediye Meclis Üyeliğine seçildim. 2014-2018 yılları arasında ise İlçe yönetiminde görev aldım. 17-25 Aralık hain FETÖ operasyonlarından sonra gerçekleşen 30 Mart 2014 seçimlerinde de seçmenlerimiz ile birlikte partimizin yanında olduk. 2009’da halkımız bana bu ilçenin meclis üyeliği görevini layık gördü, 2019 da ise belediye başkanlığı görevine layık görürlerse ilçemizi Çorum’un parlayan yıldızı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

ÇORUM’UN PARLAYAN YILDIZI OLACAĞIZ

Yıldırım konuşmasının devamında şunları dile getirdi;

“Biz belediye başkanlığını bir makam olarak değil bir hizmet aracı olarak görüyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın “Gönülleri fethedeceğiz, Millete efendi değil, hizmetkar olacağız” prensibi ile hareket edeceğiz. #SosyalBelediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızı ayrıştırmayıp, gönüllerini kazanacak ve birlikteliğimizi artıracağız. Gençlerimizle mesleki teknik geziler yaparak, izcilik ve okçuluk faaliyetleri yaparak insan yetiştirmedeki vizyonumuzu ortaya koyacağız. #YereldeMilliİstihdam anlayışıyla ilçemizden 20 yıldır artarak devam eden göçü engellemek için çalışmalar yapacağız. Tarım ve Hayvancılık konusunda üretim, paketleme ve pazarlama konusunda projelerimizi hazırlıyoruz. Ekibimiz hazır. Eğer partimiz ve halkımız bize bu gücü verir ise ilçemizi tarımda, hayvancılıkta, sosyal belediyecilikte, eğitimde ve üretimde Çorum’un parlayan yıldızı yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”