Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, 24 Haziran seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarına Uğurludağ ilçesinde devam etti.

Uğurludağ ziyaret programına parti teşkilatını ziyaret ederek başlayan Milletvekili Adayı Aras, partililerle seçim çalışmaları ile ilgili bir değerlendirmede bulundu.

Ardından İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Emniyet Amirliği, Ziraat Odası Başkanlığı, Uğurludağ Köy Muhtarları Derneği gibi kurumları ziyaret eden Aras, ilçede bulunan esnafı da tek tek gezdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Aras, hem parti politikalarını anlattı, hem de Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve partilerine destek istedi.

MHP seçim beyannamesinde yer alan projelerden de bahseden Aras, çiftçilerin kullandığı mazot üzerindeki vergilerin kaldırılacağı müjdesini verdi. Sulamada ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV alınmayacağını ifade eden MHP Milletvekili Adayı Aras, ayrıca tohum, fide ve ilaç gibi girdilerin vergi yükünün düşürüleceğini de söyledi.