AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, yönetime giremeyenlerin komitelerde görev alacağını belirtti.

Karadağ, parti teşkilatlarında yönetime giremeyenlerin, oluşturulacak olan komitelerde görev verileceğini belirterek, “Ben dışlandım diyen kimseye Allah’ın izniyle rastlamayacağız” dedi.

Karadağ, Uğurludağ İlçe Kongresi’nde partililere seslendi.

Uğurludağ’da Remzi Torun ile birlikte uç kutupların bir araya geldiğine işaret eden Karadağ, eski başkanlar Ali Osman Bici ile Mehmet Kiday’ı bir araya getirmesinden dolayı Başkan Torun’u tebrik etti.

Uğurludağ’ın ihtiyacı olan sinerjinin böylelikle yakalandığını vurgulayan Karadağ, AK Parti iktidarı döneminde Uğurludağ’ın üzerine düşen desteği her zaman verdiğini anlatırken, bundan dolayı da ilçe halkına teşekkürlerini sundu.

Kongrenin ardından yenilenen yönetimle 2019’da %50 +1 oy alarak Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak, yeniden belediye başkanlığını kazanmak için il genel meclisini kazanmak için durmaksızın çalışmalarını isteyen Karadağ, tüm mahalleler ve köyleri tek tek taramaları talimatını verdi.

Karadağ, liste dışı kalan partililerin de oluşturulacak komitelerle çalışmalara devam edeceklerini vurgularken, “Ben dışlandım diyen kimseye Allah’ın izniyle rastlamayacağız” diye konuştu.