Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul ve Çanakkale gezisi düzenlenecek.

8-9 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Automecanica Fuarı’na geçtiğimiz yıl olduğu gibi büyük bir katılımla katılmayı hedefleyen Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası, fuar ve Çanakkale Şehitliği gezisi için çalışmalarına şimdiden başladı.

Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, oda olarak İstanbul ve Çanakkale’ye gezi düzenleyeceklerini belirterek, geziye katılmak isteyen oda üyesi esnafın 20 Mart Salı günü mesai bitimine kadar Oda Genel Sekreterliği’ne isimlerini bildirmeleri gerektiğini söyledi.

Başkan Uzun, “8-9 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek Automecanica Fuarı’na ve Çanakkale gezisine katılmak isteyen esnaf ve sanatkarlarımız en geç isimlerini 20 Mart Salı günü mesai bitimine kadar Oda Genel Sekreterliği’ne bildirmeleri gerekmektedir. İstanbul’da yapılacak fuara katılmak isteyen esnaf ve sanatkarımız için ayrıca boğazda tekne turu yapılacak. Buradan da isteğe bağlı olarak Çanakkale’ye hareket edilecek. Çanakkale’de de bir gün konaklanılacak” dedi.

Necmettin Uzun, bu tür gezilerin Çorumlu esnaf ve sanatkarlar için ecdadımızın verdiği o kutsal mücadeleyi yakından görmeleri ve yeni teknolojileri yakından tanıması adına yararlı olacağını düşündüklerini de sözlerine ekledi.