Çorum Genç Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu, Vali Sabri Başköy’ü makamında ziyaret ettiler.
Vali Başköy,  Çorum Genç Turizmciler Derneği Başkanı Duran Doğan, başkan yardımcısı Halit İnaltekin, Sekreter Murat Uysal, Sayman Oktay Berk, üye Fulya Deller ve Hamit Koçak’ı makamında kabul ederken, dernek yöneticileriyle sektörün sorunlarını da görüştü. 
Vali Sabri Başköy, ilimizin turizm altyapısının eksikleri bulunmasına rağmen birçok kentten daha ileri seviyede olduğunu belirterek turizm çeşitliliğinin ve turizmde markalaşmanın sağlanması için herkese önemli görevler düştüğünü açıkladı.
Vali Başköy’ü Çorum’da göreve başlaması nedeni ile tebrik ederek görevinde başarı dileklerini iletmek üzere ziyaret eden Çorum Genç Turizmciler Derneği Başkanı Duran Doğan ve beraberindeki heyet dernek çalışmaları hakkında da Vali Başköy’ü bilgilendirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sabri Başköy, aynı mesleği yapan insanların bir araya gelerek dernekleşmesinin usulden olduğunu, turizm faaliyetleri için bu birlikteliğin kendisini memnun ettiğini, ancak önemli olanın tabela dernekçiliğinden daha aktif dernekçiliğe geçilmesi olduğunu ve turizmcilerin kooperatifleşmesini gerektiğini bildirdi.
Turizmle ilgili çalışmalarda her zaman işbirliğine ve önerilere açık olduklarını ve önümüzdeki günlerde sektörel toplantılar yapmayı planladığını anlatan Vali Başköy, “Kent sizin, gelecek ise hepimizin. Çorum’daki tesisleri neredeyse tanıyorum ve kentin turizm altyapısından memnuniyet duyuyorum. Bu tesisler kenti turizmde daha ileriye taşımak için önemli. Turizmde tanıtım çeşitliliği ile markalaşmayı bütünleştirmek için kamuya olduğu kadar sivil toplum örgütlerine de ödevler düşüyor. İnsanlara neler sunabiliriz bunun kaygısını taşımalıyız” dedi.