Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi gençleri Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Arslan’ı ziyaret etti.

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi koordinesinde sosyal, kültürel, sanatsal ve eğitsel faaliyetler kapsamında "Elit Ziyaretler" başlığı altında kamu kurum ve kuruşlara ziyaretler gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Yöneticileri, Gençlik Liderleri ve gönüllüleri Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Arslan gençlere yönelik "Kentleşme ve Şehircilikte Kültürel Dokunun Korunması, Dönüşümü" ve "Kültür ve Turizmin Uluslararası Arenada Pazarlanması’ konulu iki ayrı sunum gerçekleştirdi.

Arslan sunumun ardından ise kültür ve turizm alanında Çorum’da yürütülen faaliyet ve hizmetler hakkında gençleri bilgilendirdi.

Ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Arslan, gençlerin kültürümüzü koruyup uluslararası arenada bilinirliğini ve hayranlığını artırarak ülkemizi ve yeni yüzyılı şekillendireceğini bunun için de gençlere sonsuz güven duyduğunu belirtti.