Çorum TOBB-OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencileri, İstanbul'da açılan Automechanika Fuarına teknik gezi düzenlendi.

Okul Müdürü Ramazan Yiğitoğlu, öğrencilerin yeni teknolojileri görmelerini sağlamak, ilgi ve merak uyandırmak, fuar kültürü oluşturmak amacıyla, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanında açılan Automechanika Fuarına teknik gezi düzenlendiklerini açıkladı.

Çorum Organize Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ÇOSİAD) sponsorluğunda gerçekleştirilen teknik geziye Makine Teknolojisi Alan Şefi Hacı Recep Seyis, Makine Teknolojisi Alan Öğretmeni Burhan Öksüz ile Makine Teknolojisi Alanı 10. sınıf ve 11. sınıflardan toplam 8 öğrenci katıldı.

Okul Müdürü Ramazan Yiğitoğlu, "Merzifon Havaalanından uçakla gidiş-dönüş olarak gerçekleştirdiğimiz bu gezi ile öğrencilerimiz, hem ilk defa uçakla seyahat etmenin heyecanını yaşadı, hem de makine alanındaki yeni teknolojileri görme imkanı buldular. Fuar gezisi sonrasında da İstanbul’un tarihi mekanlarını gezme fırsatı buldular. Öğrencilerimize böyle bir fuar gezisi imkanı sağlayan Çorum Organize Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇOSİAD) Başkanı Hayri Şamlı'ya teşekkürlerimizi sunarız" dedi.