Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 15-18 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Çorum Tanıtım Günleri” için Sungurlu Kaymakamı başkanlığında bir toplantı düzenlendi. 
Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakam Hulusi Şahin, Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, İlçe Tarım Müdürü Metin Şentürk, Özel İdare Müdürü Ahmet Özsaray, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, Kurum ve okul müdürleri ile basın mensupları katıldı.
Kaymakam Şahin, toplantıya katılanlar ile “Çorum Tanıtım Günleri”nde Sungurlu'nun daha iyi tanıtabilmesi için neler yapılması ve neler yapılabileceği üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıda Sungurlu’nun Organize Sanayi Bölgesinin tanıtımı, Sungurlu’da yapılan modern tarım, İlçeye bağlı köylerinin resimli görselleri, Ankara-Samsun Karayolunun görsel maketi, Sungurlu saat kulesinin maketi, Sungurlu yöresine ait karşılama ekibi kurulması, tanıtım günlerine gelen misafirlere verilecek ikramlar, taş köprünün maketi, Sungurlu’nun efsane öğretmenleri gibi konuların üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
Çorum’un en büyük ilçesi Sungurlu olduğu için bizde ilçemize yakışır bir tanıtım yapmamız gerekmektedir diyen Kaymakam Şahin, “Önümüzde kısa bir süre kaldı, bu süre içerisinde Kurban Bayramında herkes bir birini görme fırsatı olacak, herkesten isteğimiz Sungurlu’ya has tarihi eşya ve yöresel ne bulursa bize getirmesini istiyoruz ”dedi.