Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD) Yönetim Kurulu, Çekmeköy Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı Hemşehrimiz Şenol Çetin'in ev sahipliğinde bursiyer öğrencilere kahvaltı verdi. 
Çekmeköy Belediyesi’nde düzenlenen kahvaltıya; ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, Başkan yardımcısı Muzaffer Canıdemir ,Yargıtay Üyesi Zihni Doğan, TCMB Başkan Yardımcısı Necati Şahin, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, İşadamı İhsan Şahin, Habib Zincirli ,Albay Tuğrul Avtan, Osmanlı Arşivi Uzmanı Hacı Haldun Şahin, Ümraniye cezaevi müdürü Mehmet Çıtak, Orkisan Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Orhon, Çorumder Başkan Yardımcısı Yalçın Akbay, Sanatçı Recep Ergül, Udi Sanatçı Cemalettin Kurtoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri’nden İbrahim Sezikli, Mustafa Özsoy, Hüseyin Tuzcu, Hasan Arslan, Duman Örk ,Tahsin Özcan, Hayrettin Özkaya, Mehmet Karaca, Bekir Yunusoğlu, Orhan Atak , Büşra Yaşar ve öğrenciler katıldı. 
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, bu tür organizasyona ev sahipliği yapmaktan ve Çorumlu bürokrat ve işadamlarını bir arada görmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Hemşehrimiz Şenol Çetin de Çorumluların birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğini ve ev sahipliğini yapmaktan memnun olduklarını dile getirdi.
Kahvaltıda konuşma yapan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, Çekmeköy Belediyesine ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ettiler. Geçen senelerde olduğu gibi bu yıl da Çorum’a yönelik bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirerek Çorum'un Mecitözü ve Alaca ilçelerine kütüphane açılışı yapacaklarını ifade eden Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Derneğimiz öğrencilerinden Elif Şahin (Yeditepe Üniversitesi 2.Sınıf Öğrencisi) ve Sait Mürsel Çeşitçioğlu (Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3.Sınıf Öğrencisi) sivil inisiyatif alarak, Ermenistan-Türkiye ilişkilerini düzeltmek amacıyla sivil diplomasi projeleri yürütmektedir. Ermenistan ile Türkiye arasında yeni barış köprüleri kurmayı hedefleyen grup, geçen senede Fransa'da gündeme gelen 'soykırımı inkar Yasası’nın iptali için büyük çaba sarfetmiş, ve siyasi platformda büyük başarılar kazanmışlardır. Fransa parlamentosundan ki hemen tüm senatörlerle temas kurup, bireysel görüşmeler yapan grup, bir çok senatörün oylamaya katılmasını engellemiş, yasanın Anayasa mahkemesine taşınmasında da büyük rol oynamıştır. Yeni projeleriyle de dikkatleri üstüne çeken ikili , yakın zamanda Ermeni- Öğrenci Forumu düzenleyerek ilişkileri öğrenci ayağında normalleştirmeyi hedeflemektedir. Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.
Söz sırası alan öğrenci başkanları bundan sonraki zamanlarda ne gibi etkinlikler yapılabileceklerini konuştular. Yakın zamanda gerçekleşecek olan sosyal sorumluluk projesinde yer alan öğrenci başkanları, öğrencilere proje hakkında bilgi verdiler.
Kahvaltı burs dağıtımıyla sona erdi.