AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, birlik ve beraberliklerinin devam edeceğini kaydederek, “Sungurlu’yu şaha kaldıracağız hep beraber inşallah.” dedi.

Milletvekili Kaya, AK Parti Sungurlu Seçim Bürosu açılışına katıldı.

Burada partililere seslenen Milletvekili Kaya, “Sungurlu’da milliyetçilikten bahsedeceksiniz; Mersin’de, Adana’da HDP’lilerin istediğini yapacaksınız, yok öyle bir milliyetçilik yok” şeklinde konuştu.

Kaya konuşmasına şöyle devam etti;

“İlyas Başkan yapacaklarını anlattı. Biz 3 Milletvekili olarak; Sungurlu’nun her işinde, gece demeden gündüz demeden AK Parti Belediyeciliği ile tanıştıracak İlyas Başkanımızın yanında olacağız. Sungurlu’nun her zaman emrinde olacağız. Biz mesaimizi Sungurlu’ya harcayacağız, Sungurlu’nun hak ettiği yere gelmesi için, elimizden geleni her zaman yapacağız. Sungurlu da yıllardır AK Parti sayesinde doğalgaz var, 2 tane belediye başkanımız AK Partili TOKİ konutları yaptı. Bunların yapılabilmesi için, Sungurlu tek başına Sungurlu’dan yönetilemez, Sungurlu tek başına Ankara’dan da yönetilemez. Sungurlu’nun Ankara’yla uyumlu olması lazım, iktidarla uyumlu olması lazım..

Belediyenin hizmet edebilmesi için hem ekipmana hem bir bütçeye paraya hem de kadroya makineye desteği var, bunları alabilmesi içinde merkezi hükümetin güçlü desteğine ihtiyacı var. Biz bu bölgenin çocuğuyuz, Çorum’un milletvekiliyiz, 3’ümüz söz veriyoruz. Birliğimiz beraberliğimiz devam edecek ve Sungurlu’yu şaha kaldıracağız hep beraber inşallah.”