İl Genel Meclisi’nin dünkü toplantısı AK Parti Sungurlu İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Çırakoğlu ve Ramazan Kelepircioğlu’nun yatırım isyanına neden oldu.
İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünün 2012 yılı bütçesinin görüşüldüğü bugünkü toplantıda söz alan İbrahim Çırakoğlu ve Ramazan Kelepircioğlu, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünün 2012 yılı bütçesinde ilçelerine ait hiçbir yatırımın yer almamasına tepki gösterdiler.
İl Özel İdaresinin 2009, 2010 ve 2011 yatırım programında yer alan bazı okul yatırımlarının 2012 programında yer almamasına tepki gösteren Çırakoğlu ve Kelepircioğlu, “ Sungurlu’da 3 yıldır programda bulunan bazı okul yatırımları nasıl oluyor da 2012 programından çıkartılıyor? Meclis olarak bazı yatırım kararları alıyoruz ancak alınan hiçbir yatırım kararı bütçede yer almadığı gibi, önceki yıllar yatırım programında yer alan işler bile programdan çıkartılıyor. Böyle şey olur mu?” diyerek Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünün 2012 bütçesine tepki gösterdiler.