Çorum’un Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen ve öğrencilere yönelik bir tiyatro etkinliği düzenlendi. Amasya Ulusal Çevre Derneği Tiyatro Grubu oyuncularının hazırlayıp sunduğu “Paydos” adlı tiyatro oyunu katılımcıların beğenisini topladı.
Özel İdare Konferans Salonu’nda düzenlenen tiyatro gösterisine İlçe Garnizon Komutanı Kıvanç Sağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ve Şube Müdürleri, Amasya Ulusal Çevre Derneği Başkanı Yusuf Uğur, okul müdürleri, öğretmenler ve aileleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Programın açılışında bir konuşma yapan Amasya Ulusal Çevre Derneği Başkanı Uğur, “Paydos” isimli tiyatro hakkında katılımcılara bilgiler vererek, tiyatro topluğunun profesyonel oyunculardan değil çeşitli meslek gruplarına mensup kişilerden oluştuğunu belirtti. Sergiledikleri oyunla profesyonel oyunculara taş çıkartan ekip bir öğretmenin aile hayatının ele alındığı “Paydos” oyunu ile izleyenleri kahkahaya boğdu. Öğretmenlerin karşılaştıkları zorlukları esprili bir dille eleştiren oyuncular izleyenlerden tam not aldı.