Sungurlu Gündem Gazetesi, Yayla Haber’in 5. kuruluş yıldönümünü bir mesajla kutladı.
Sungurlu Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özer Özsaray ile Yazı İşleri Müdürü Recep Şeyhoğlu, Yayla Haber Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş’a bir mesaj göndererek, gazetenin kuruluş yıldönümünü tebrik etti.
Özer Özsaray, mesajından şöyle dedi:
“Çorum’un ilk yerel internet gazetesi olan Yayla Haber Gazetesi’nin kuruluşunun 5. yıl dönümünü kutladığı bu gün, Çorum’un sorunlarını dile getirerek halkın bilinçlenmesi için önemli bir konumda bulunmaktasınız.
İlkeli, kaliteli tarafsız habercilik anlayışı içinde bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan Yayla Haber Gazetesi’nin 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle zat-ı âliniz ve emeği geçen bütün gazete mensuplarını tebrik eder, saygılarımı sunarım.”
Sungurlu Gündem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Recep Şehoğlu’nun mesajı ise şu şekilde:
“Çorum’un ilk yerel internet gazetesi olan Yayla Haber Gazetesi’nin kuruluşunun 5. yıl dönümü nedeniyle şahsınız ve emeği geçen bütün gazete çalışanlarını kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.
Bir meslektaşınız olarak, gazetenizde kullandığınız özgün haber dili ve olayların yansıtılması yönünde gösterdiğiniz üstün başarıdan dolay ayrıca tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.”