Sungurlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulunda, mevcut başkan Hacı Karatekin yeniden seçildi.
Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı. Odanın düğün salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Genel kurulda divan, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç başkanlığında oluştu.


Faaliyet raporlarının okunmasının ardından Divan Başkanı Yalçın Kılıç adaylara konuşması için süre verdi. Konuşmaların ardından seçime geçildi.
4 listenin yarıştığı seçimlerde 364 üyeden 310’u’ı oy kullandı. Kullanılan oyların 151’ini mevcut başkan Hacı Karatekin alırken, diğer adaylar Murat Ayyıldız 94, Ömer Kermen 48, Tuncay Şahanlı 14 oy aldı. 3 oyda geçersiz sayıldı.


Hacı Karatekin başkanlığında Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetim kurulu şu şekilde oluştu; İsmail Pozan, Mustafa Yüzübenli, Nesimi Kayretli, İsmail Uluzman, Ramazan Agagündüz, Mehmet Çağlan. 

"Herkese eşit şekilde hizmet etmeyi görev edindim"
Güven tazeleyen Başkan Hacı Karatekin yaptığı konuşma da, “Göreve geldiğim günden bu güne kadar kimseyi kimseden farklı gözetmeden, hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit şekilde hizmet etmeyi kendime görev edindim. 


Sizlere ve odamıza yarar ve ekonomik katkı sağlayacak olan yenilikler yaparak yeni yatırımları sizlerin hizmetine sunduk. 300 araç kapasiteli otopark açtık. Bu otopark üyelerimize ücretsizdir. Kurtarıcılar alarak üyelerimizin ve Sungurlu halkının hizmetine sunduk, kurtarıcılarımız üyelerimize sadece yakıt karşılığı hizmet etmektedir.


Taksici arkadaşlarımızın, taksi duraklarının 4 tanesi belediyemiz tarafından yapılmasını, 2 tanesi Esnaf Kefalet Kooperatifimiz tarafından yapılmasını, 1 tanesi Halk Bankası tarafından yapılmasını, 1 tanesinin de İş Bankası tarafından yapılması sözünü aldık. Bununla beraber geri kalan taksi duraklarının yapımını da diğer bankalar söz verdiler.  Resmi ve gayri resmi her konumda sosyal acı ve tatlı günlerinizi paylaştım. Kısacası ben her zaman alnım ak, başım dik, vicdanım rahat halka hizmeti, Hakka hizmet inancı ile çalıştım.
Hepinize en içten saygılarımı sunuyor, bir kez daha aday olan arkadaşlarıma başarıla diliyor, seçimimizin hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.