AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Sungurlu için verdikleri yatırım sözlerini tutmaya ve hayata geçirmeye devam ettiklerini belirterek, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in Sungurlu’dan bihaber olduğunu söyledi.

İlyas Özkan, AK Parti iktidarı olarak, son 4 yıl içerisinde ilçeye yapılan ve yapımı devam yatırımların toplam miktarının 198 milyon 600 bin lira olduğunu ifade etti.

Özkan, ilçeye yapılan bazı projeleri şöyle sıraladı;

“Kırankışla Barajı projesi 50 milyon lira, cezaevi projesi 85 milyon lira, futbol sahası projesi 1 milyon 300 bin lira, Kredi Yurtlar Kurumu yurt projesi 17 milyon lira, Meslek Yüksekokulu yerleşke projesi 19 milyon 300 bin lira, Fen Lisesi projesi 7 milyon 200 bin lira, TOKİ 3. Etap projesi 17 milyon 700 bin lira, Ulu Camiinin restorasyonu projesi 1 milyon 100 bin lira.”

AK Parti iktidarları döneminde ilçeye hastane, adalet sarayı ve gençlik merkezi gibi birçok hizmet kazandırdıklarını ifade eden Özkan, “Sungurlu ilçemiz AK Parti iktidarımız döneminde birçok ilimizden önce doğalgaz konforu ile tanışmıştır. TOKİ 2 etapta yaptığı yüzlerce konutu Sungurlu halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Tüm bu yatırımlar iktidarımız zamanında ilçemize yapılırken siz Sayın Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, bu yatırımlardan nasıl bihaber olabilirsiniz? Şark kurnazlığı yaparak bir yere varamayız. Sungurlumuz hizmetlerin en iyisine layıktır. Bizlerde bu hizmetlerin alınması için her türlü elimizi taşın altına koymuşken, sizin bu tür açıklamalarınız ne size nede Sungurlumuza fayda sağlayacaktır. Kamuoyunun takdirine sunuyoruz” dedi.

İlyas Özkan ilçeye yapılan yatırımlardan dolayı; İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt başta olmak üzere bu güne kadar hizmet veren belediye başkanlarına, ilçe başkanlarına, belediye encümenlerine, il genel meclisi üyelerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.