Sungurlu Belediye Başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Şahiner, belediye ve il genel meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Şahiner, “Biz hep birlikte Sungurluyuz” derken, “Aziz Sungurlulu hemşehrilerim; 31 Mart Yerel seçimlerinde Sadece İYİ Parti’lilerden oy istemiyoruz. Kökü mazide olan Demokrat Parti’nin kıratının süvarilerinden, Necmettin Erbakan’ın mücahitlerinden, Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşlarından, Bülent Ecevit’in güvercinlerinden, Başbuğ Alparslan Türkeş’in bozkurtlarından da oy istiyoruz” dedi.

Önümüzde son derece önemli bir seçim var diyen Şahiner, “Herkesin oyunun farkına varması gerektiğini düşünüyorum. Bu gün hepimiz aynı duygular içindeyiz ki Sungurlu’nun geleceği için bir aradayız. Aynı noktada beyinlerimiz, ruhlarımız kalplerimiz birleşiyor” ifadelerini kullandı.

Belediye Meclisi Üyesi adayları; Bahri Sezen, Mesut Ösaray, Tevfik Akyüz, İsmet Gülünay, Ali Keçelioğlu, Ömer Taştemur, Hüsamettin Karatekin, Seyit Uzel, Bekir Bozduman, İsmail Pozan, Adem Karımış, Ayhan Baranlıoğlu, Yasin Şakar,

Kontenjan ; İbrahim Bağıröz, Yılmaz Çağlayan

İl Genel Meclis Üyesi Adayları; Ercan Şahin, Bülent Ersan, İbrahim Karık