Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in talimatlarıyla başlatılan yardım kampanyasına yapılan 3 tır yardım malzemesi dualarla yola çıktı.

Belediye önüne çekilen 3 tane tır, vatandaşlar ve belediye personeli işbirliği ile yüklenerek dualarla uğurlandı.Toplanan yardımlar ile birlikte Başkan Abdulkadir Şahiner ve Başkan Yardımcısı Bahri Sezen’de teslimat için gitti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner,”Bugün bir kez daha gördüm ki hemşerilerim, çok kıymetli Sungurlulu kardeşlerim birlik ve beraberliğimizi gösterdiler. Biz Türk milleti olarak bu gibi olumsuz ve zor durumlarda bir arada olmayı, acıyı paylaşmayı çok iyi biliyoruz. Elazığ’da ve Malatya’da yaşanan acılar tüm Türkiye’nin acısı oldu. Bizde elimizden geleni yaparak destek olmak istedik. Kadirşinas, Sungurlulu kardeşlerime teşekkür ederim. Bugün bile tırlarımız yüklenirken Emine Teyzem geldi. Oğlum al bu parayı benim adıma bir şeyler al gönder dedi. Tam bin Euro çıkardı verdi bana.Bizde bu parayla bebekler için ihtiyaç malzemesi aldık Bizim analarımızın gönlü genişliği, cefakâr ve fedakârlığı ile biz her zaman zor zamanlarımızı atlattık. Yine hep birlikte bu zor günleri de atlatacağız. 4 gündür personelimiz canla başla çalışarak gelen yardımları bir araya topladı. Sürekli olarak da AFAD ile iletişimde olarak başlıca ihtiyaç malzemelerini toplamak istedik. Çok şükür biz bir tır planı yaparken 3 tırla yola çıktık. Topladığımız 3 tır dolusu yardım malzemesini ben ve ekibim teslim edecek. Önce Malatya’ya daha sonra da Elazığ’a geçeceğiz. Sizlerin selamını götüreceğiz. Allah yaptığınız yardımları kabul etsin. Cenabı Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Sungurlu her zaman depremzedelerimizin yanındadır” ifadelerine yer verdi.