Ak Partili meclis üyelerinin aklını ilçe başkanına kiraya verdiğini söyleyen Başkan Şahiner, “Sungurlu’nun hayati önem taşıyan projelerine hayır diyen zihniyetin bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da karşısında olacağız” dedi.
Sungurlu Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı önceki gün Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Başkanlığında Mesire Kafede sosyal mesafeye uygun olarak gerçekleştirildi. Toplantıya, Ak Parti Belediye Meclis üyelerinin yapılacak projelere ‘Hayır’ oyu kullanması damga vurdu.

“AKILLARINI İLÇE BAŞKANINA KİRAYA VERMİŞLER”
Toplantı sonunda Meclis üyelerini sert bir dille eleştiren Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Yapılan meclis toplantısında Sungurlu’nun güzelleşmesi, şehirleşmesi ve hayati önem taşıyan itfaiye, otobüs ve ilaçlama araçlarının alınmasına hayır diyen Ak Partili Meclis üyeleri, akıllarını İlçe Başkanına kiraya vermiştir” dedi.
Sungurlu’nun menfaati olan şeylerden hiçbir şekilde geri durmadık, durmayacağız diyen Başkan Şahiner, “Alınan hayır kararları Sungurlu’ya hainliktir. Bu yüzden kararları veto ettim. Meclis üyeleri görevlerini unutmuş, ellerinde telefon ile ilçe başkanından gelen cevaba göre hareket ediyor.” diye konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİK SÖZLERİ YİNE LAFTA KALDI”
Sungurlunun menfaati olan kararlara hayır diyen Ak partili Meclis üyelerini Sungurlu halkına havale ediyorum ve gerekli tavrı göstermelerini bekliyorum diyen Başkan Şahiner,”Alınacak itfaiye aracını, ilaçlama aracını ve otobüsleri Sungurlu halkı kullanacaktır. Hangi akla hizmetle buna hayır diyorlar, anlamakta güçlük çekiyorum. Ağızlarından düşürmedikleri birlik ve beraberlik sözleri, siyaset yapacağız diye yine lafta kaldı” ifadelerini kullandı.