Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu birinci yarıyıl dönemini eğlenceli bir programla sonlandırdı. Öğrenciler derslerin stresini canlı müzikle eğlenerek attı. 
Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu (MYO) tarafından öğrencilere yönelik müzik dinletisi programı düzenlendi. Özel İdare Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilerinde şarkılara eşlik ettiği ve oldukça eğlenceli geçen programda öğrenciler halk müziği ve türkülerle coştu.
Programın açılışında bir konuşma yapan MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, yoğun ders döneminin sonunda öğrencilere moral ve motive olması amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, “Okulumuzda birinci dönemi bitirmek üzereyiz. Bu dönemde öğrencileriniz yoğun bir ders temposu içerisine girdiler. Onları bu stres ve sıkıntılardan biraz olsun uzaklaştırmak için böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Gelecek döneme daha motive olmuş bir şekilde girerek derslerinizi daha sıkı tutmanız için bu tür etkinliklerle rahatlamanızı amaçlıyoruz. Sizlere bir de müjdem var. Gelecek dönemde yeni bir bölümümüz daha açılıyor. Dış Ticaret Bölümü YÖK’ün onayından geçti. Önümüzdeki dönem öğrenci almaya başlayacağız” dedi. 
Karacif’in konuşmasının ardından müzik dinletisi bölümüne geçildi. Canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen programda öğrenciler gönüllerince eğlendi.