AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Behiç Akkaş’ı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Sungurlu’ya gelen Milletvekili Ceritoğlu Kurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Behiç Akkaş’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Milletvekili Ceritoğlu Kurt, 24 Haziran’a kadar var gücüyle çalışacağını vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bu süreç kutlu davada bir bayrak yarışından ibarettir. Biz daha önce de ifade ettiğimiz gibi aday olmasak ta ümmetin umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Cumhur İttifakı ile AK Partimizin yanında olacağız ve 24 Haziran’a kadar var gücümüzle çalışacağız.

Yüce Rabbim ülkemizi parçalamak isteyenlere fırsat vermesin, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, bu aziz milletin başından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı eksik etmesin bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette odanın faaliyetleri ile ilçenin sosyal ve ekonomik yapısı üzerinde değerlendirmelerde de bulunuldu.

Ziyarette TSO Başkan Yardımcısı Muammer Çuhacı ile AK Parti önceki İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Özata da hazır bulundu.

TSO Başkanı Behiç Akkaş, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.