Çorum'un Sungurlu İlçesi'ne "ÖSYM Sınav Merkezi" ve "Çağrı Merkezi" kurulacak.
AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Sungurlu'nun "ÖSYM Sınav Merkezi" olması için girişimlere başladıklarını belirterek, ayrıca ilçede 150 kişinin çalışacağı Çağrı Merkezi kurulması için de çalışmaların son aşamaya gelindiğini söyledi.
Kurt, yaptığı açıklamada, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile yaptıkları görüşmede Sungurlu'nun "ÖSYM Sınav Merkezi" olması konusunda mutabık kaldıklarını belirterek, bu konu hakkında çalışmaların sürdüğünü söyledi.
Sungurlu'nun "ÖSYM Sınav Merkezi" olması ile ilçede tüm sınavların yapılacağını belirten Kurt, ilçe halkının ÖSYM'nin yaptığı sınavlar için Çorum ve diğer illere gitmek zorunda kalmayacağını hepsinin ilçede yapılacağını ifade etti.
Diğer taraftan 150 kişinin istihdam edileceği Çağrı Merkezi için de çalışmalarda son aşamaya geldiklerini anlatan Kurt, Çağrı Merkezinin kısa sürede hizmete gireceğini vurguladı.
AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, "ÖSYM Sınav Merkezi" ve Çağrı Merkezinin ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.