AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, gelecek yıl Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde aday olacak kişiler için “Değerlere bağlı, işi bilecek ve halk destekleyecek” dedi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Sungurlu’ya gelen AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, ilk önce partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Burada partililere hitap eden Kavuncu, genel seçimlerde vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Teşekkür ziyaretlerinde bulunmak için ilçeleri dolaşıyoruz. Yani böyle selamlaşmaya başlıyorsunuz. Değerli ilçe başkanım diyoruz, o ilçede bizim AK Parti belediye başkanımız varsa, belediye başkanım diyoruz, Sungurlu’da da değerli ilçe başkanım dedik, belediye başkanım diyemiyoruz. İnşallah AK Parti’den Sungurlu’da yerel seçimlerde belediye başkanımız seçilecek. Cumhurbaşkanımızın altına imzasını attığı ve onayladığı arkasında bizim saf tutacağımız, belediye başkanımızla birlikte, inşallah onu da gerçekleştireceğiz.” dedi.

“SEÇİMDEN SONRA SUNGURLU’YA 3. GELİŞİM”

Milletvekili Erol Kavuncu, konuşmasına şöyle devam etti, “Sizinle kucaklaşmaya, teşekkür etmeye geldim. Özellikle seçim öncesi vatandaşlarımızı ziyaret ederken, ‘Bir daha sizi görecek miyiz? Seçildikten sonra da Sungurlu’ya gelecek misiniz?’ diye sordular. Ben de ilk fırsatta geleceğimi ifade ettim. Seçimden sonra Sungurlu’ya bu 3. gelişim. Bugün esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Sizlerin ve onların taleplerini ve isteklerini alacağız, üzerimize ne düşüyorsa gerekeni yapacağız. Bu bir kucaklaşma ve teşekkür ziyaretimdir.

Sungurlu ilçemiz köyleriyle birlikte yaklaşık 50 bin nüfusuyla Çorum’un en büyük ilçesi. Ve her zaman ifade ettiğimiz gibi stratejik açıdan gelişmeye, kalkınmaya ve üreteceği değerlerle, insani değerlerle yetiştireceği her şeyle Çorum’dan başlayıp, ülkemize çok büyük katkılar verebilecek potansiyeli olan bir ilçemiz. Ve hep birlikte kararını alıp başlayıp bitireceğimiz yatırımlarımız var. Sungurlu ilçemiz her şeyin en güzeline layık. Sungurlu ilçemiz demir yolundan pay alan en önemli ilçe olacak. Tarıma dayalı bir ilçe Sungurlu. Tarımda da en önemli şey sulamadır. Ne yapılması gerekiyorsa yapılacak bu konuda. Son 15 yılda Türkiye güzel şeyler yaptı ve yapmaya da devam edecek. Bütün problemlerimizi, sıkıntılarımızı hep birlikte aşacağız. Dersimize çalıştık, Sungurlu’nun önceliklerini biliyoruz, yapılması gerekenleri biliyoruz.

“BU İŞİ BİLECEK”

Önümüzde yerel seçimler var. Adaylar, birincisi vatanına, milletine, bayrağına, dinine bağlı AK Parti’ye gönül vermiş kişilerden oluşacak. İkincisi işi bilecek. Üçüncüsü bu işi gerçekten en iyi yapabilir deyip, kamuoyu desteği, halk desteği alması. Yemin ederim ki bana sorulduğu zaman bu ölçülerin dışına çıkmayacağım, asla çıkmayacağım. Benim önerim bu yönde olacak. Cumhurbaşkanımızın altına imzasını atıp gönderdiği kişiye de boynum kopuncaya kadar çalışacağım. Muhtemelen önümüzde ki günlerde bir kampa gireceğiz, toplantımız var. Biz bu arada hizmete devam edeceğiz. Gece gündüz çalışacağız, Türkiye bu kutlu yürüyüşüne devam edecek.”