AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, vatandaşların 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde çocuklarının ve kendilerinin geleceği düşünerek, oy kullanmalarını istedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Sungurlu teşkilatı ile seçim çalışmalarını değerlendirmek için bir araya geldi.

AK Parti Sungurlu İlçe binasında yapılan toplantıda konuşan Karadağ, dünya mazlumlarının tek temsilcisinin Türkiye devleti olduğunu söyledi.

“MAZLUMLARIN ÜMİDİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”

Arakan’da ve Miammar’da Müslümanların hala zulüm gördüğünü ifade eden Karadağ, “ Dünya’da zulüm gören bu insanların tek ümidi Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğandır. Bunların kurtuluşunun tek çaresi Türkiye’dir. Cumhurbaşkanımız ve eşi oralara gittiler ve İHH, Türk Kızılay’ı eşliğinde yardım götürdüler” dedi.

“TERÖR ÖRGÜTLERİNİ SEVİNDİRMEYİN”

Türkiye’de FETÖ gibi bir belanın olduğuna dikkat çeken Karadağ, “Ülkemizde FETÖ, PKK gibi terör örgütlerinden kurtulmamız için, kendinizin ve çocuklarınızın geleceği için oy verin. FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerine destek veren ve bunların uzantıları olan partilere oy vererek, bu örgütleri sevindirmeyin. Dünya Müslümanlarının ümidi olan Recep Tayyip Erdoğan’ın önünün kesilmesine sakın müsaade etmeyin. Bunun için teşkilatlar olarak çok çalışmamız gerekiyor, durmak yok yola devam” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANINI ELİNİN GÜÇLÜ OLMASI LAZIM”

Mecliste de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinin güçlü olması gerektiğini savunan Karadağ, “TBMM’de alınacak kararların ve yapılacak yasaların çıkarılması için mecliste Cumhurbaşkanımızın elinin güçlü olması gerekmektedir. Dünya Müslümanlarına daha iyi yardım için, daha güçlü Türkiye’nin oluşması için parti olarak mecliste güçlü olmamız gerekmektedir” diye ifade etti.

“ABD MÜSLÜMAN ÜLKELER ARASINDA FESAT ÇIKARIYOR”

Yahudilerin ve Hıristiyanların birbiri ile savaşmadıklarına dikkat çeken Karadağ, Amerika’nın Müslüman ülkeleri arasında fitne ve fesat çıkartarak birbirleriyle savaşmalarına neden olduğunu kaydetti.

“SUNGURLU’DAN OY PATLAMASI BEKLİYORUM”

AK Parti’nin yaptığı hizmetlerden vatandaşların memnun olduğunu açıklayan Karadağ, vatandaşların AK Parti’nin kıymetini bildiğini ve bu yapılan hizmetlerin sonucu olarak da Sungurlu’dan rekor oy patlaması beklediğini ifade etti.