İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan ve Abdullah Karaman, Sungurlu İlçesine bağlı Hacıosman Köyü şenliğinde vatandaşlarla buluştu.

27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesinde her gün farklı ilçeleri ve köyleri ziyaret eden Milletvekili Adayları, Ramazan Bayramı’nda da seçmenlerle bir araya gelmeye, gönüllere girmeye devam ediyor.

Hacıosman Köyü Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bugün Hacıosman Köyü’nde düzenlenen şenliğine katılan Milletvekili Adayları Fatih Mehmet Arslan ve Abdullah Karaman, şenliğe katılan vatandaşlarla bayramlaştı.

Vatandaşların sempatisini kazanan ve yoğun ilgi gören Milletvekili Adayları, davetlilerle sohbet etti.

Kısa bir konuşma yapan Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, katılımcıların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Köylerin kentleşmesinin önemine değinen Arslan, köylerin 24 Haziran’da İYİ Parti’nin iktidar olmasıyla hak ettiği hizmeti ve yatırımı almaları için çalışacaklarını ifade etti.

Arslan’ın Çocuk Sevgisi

İYİ Parti Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, ziyaretlerinde çocuklarla ayrıca ilgilendi. Hacıosman Köyü Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bugün Hacıosman Köyü’nde düzenlenen şenliğe katılan İYİ Parti Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, şenlik alanında olan çocuğu severek, çocukların ülkemizin aydınlık geleceği olduğunu söyledi. Arslan, çocukların, iyi bir eğitimi ve iyi bir geleceği ha ettiğini ifade eden Arslan, çocukların geleceğinin İYİ Parti ile daha iyi, daha güvenli ve daha iyi olacağını ifade etti.