Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda görev yapmakta olan Dr. Öğr. Üyesi Gamze Ebru Çiftçi ve Öğretim Görevlisi Ayten Akcan, 2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresinde en iyi bildiri ödülünü kazandılar.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve Dilkur Akademi iş birliği ile düzenlenen 2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresinde "Sosyal Bilimler" alanında "Eski Türklerde Yönetim ve Siyasetteki Kadın Üzerine Bir İnceleme" adlı bildiriyi hazırlayan Dr. Öğr. Üyesi Gamze Ebru Çiftçi ve Öğr. Görevlisi Ayten Akcan’a bilim kurulu tarafından en iyi bildiri ödülü verildi.

Çiftçi ve Akcan, "Nevşehir’de 3 gün süren kongre sonunda hazırlamış olduğumuz "Eski Türklerde Yönetim ve Siyasetteki Kadın Üzerine Bir İnceleme" adlı bildirimiz en iyi bildiri ödülüne layık görülmesi bizleri son derece memnun etti. Bu başarımızda bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömür Demirer’e teşekkürlerimizi sunarız" dediler.