Sungurlulu hemşehrimiz pehlivan Ünal Karaman, daha iyi biri Ünal Karaman izlettirebilmek için var gücüyle çalışacağını ve elinden gelen her şeyi yapacağını paylaştı.

Edirne’de yapılan 658’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde çeyrek finale kadar yükselerek Sungurlu’nun adını başarıyla duyuran Pehlivan Ünal Karaman, sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

Dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonları arasında yer alan Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde çeyrek final sevincini yaşatan Karaman, şu ifadeleri kullandı; “2019 yılı Tarihi Kırkpınar güreşleri sona erdi. Nasibimizde çeyrek final varmış. Bu süre içerisinde desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a, aileme, ekibime, arkadaşlarıma, hemşehrilerime ve yanımda olamayıp ancak dualarını esirgemeyen tüm sevdiklerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Daha iyisini yapabilmek ve size daha iyi bir Ünal Karaman izlettirebilmek için var gücümle çalışıp, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Saygılarımla.”