24 Haziran Seçimleri kapsamında Çorum’u ilçeleri ve köyleri ile ziyaret etmeye devam eden İYİ Parti Milletvekili Adayları Fatih Mehmet Arslan ile Sefer Yılmaz, çalışmalarını her geçen gün artırarak sürdürüyor.

Dün Uğur Mumcu Caddesi esnafı ile buluşan Milletvekili Adayları Fatih Mehmet Arslan ve Sefer Yılmaz’a İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ile teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Yeni kurulmuş ve ilk defa seçimlere girecek bir parti olmasına rağmen İYİ Parti’ye halkın yoğun ilgisi devam ediyor.

İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Milletvekili Adayları Fatih Mehmet Arslan, Sefer Yılmaz ve Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, adım attıkları her yerde olduğu gibi Uğur Mumcu Caddesi esnafı ve vatandaşlarının yoğun sevgisiyle karşılandı.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in seçim beyannamesi ile ilgili esnafa bilgiler veren Milletvekili Adayı Arslan, 24 Haziran’da ülkemizin kaderinin ve geleceğinin değişmesi için seçmenlerin İYİ Parti’ye oy vermesini istedi.

27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçiminde İYİ Parti’nin iktidar, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olması durumunda Türkiye’nin bütün sorunlarını 5 yıl içerisinde çözeceklerinin sözünü veren Milletvekili Adayı Arslan, “AK Parti hükümetinin 16 yıllık iktidarlığı boyunca yapamadıklarını biz İYİ Parti olarak yapacağız” dedi.

İYİ Parti’nin insanı merkez aldığını vurgulayan Arslan, “Sizlerin desteği ile iktidar olacağız. Ülkemizi, Çorum’umuzu daha yaşanabilir, daha güvenilir bir hale getireceğiz. Biz siyasetimizi ahlak ve dürüstlük üzerine kuracağız” ifadelerinde bulundu.