Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

İlçelerde eğitim kurumlarını ziyaret ederek, incelemelerde bulunan Azime Çiftçi, bu kapsamda Sungurlu İlçesi’ni de ziyaret etti.

Boğazkale, Mecitözü, Alaca ve Sungurlu Kaymakam eşlerinin eşlik ettiği ilçe ziyaretinde Azime Çiftçi, ilk olarak Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen serginin açılışına katıldı.

Burada kursiyerler tarafından yapılan çalışmaları tek tek inceleyen Azime Çiftçi, çalışmalar hakkında kursiyerler ve görevlilerden bilgi aldı.

Halk Eğitimi kursiyerlerinin el emeği göz nuru olarak ortaya çıkardıkları eserler için kutlayan Azime Çiftçi, kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.

Azime Çiftçi ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen ‘’Okuma-Yazma Seferberliği’’ projesi kapsamında kursu başarı ile bitiren kursiyerlerin sertifika dağıtım törenine de katıldı.

Azime Çiftçi ilçe ziyaretinde, Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu da ziyaret etti.

Ziyareti sırasında öğrenciler, öğretmenler ve okul yönetimi ile bir araya gelen Azime Çiftçi, öğrencilerle yakından ilgilenerek, okulun genel durumu ve öğrencilerin eğitimleriyle ilgili okul yönetimi ve öğretmenlerden bilgi aldı.

İlçe ziyareti kapsamında şehit ailesini ziyaret eden Azime Çiftçi, burada J.Asb.Kd.Çvş. Yavuz Selim Karaman’ın ailesi ile bir süre sohbet etti.

Azime Çiftçi daha sonra, Şehit Yavuz Karaman Hafızlık Orta Okulunu ziyaret ederek Sungurlu’dan ayrıldı.