Çorum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i ziyaret etti. Çağır, 15-18 Ekim 2015 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak olan Çorum Tanım Günleri hakkında Başkan Şahiner'e bilgi verdi.
Çorum Dernekler Federasyon Genel Başkanı Hayri Çağır, Çorum Dernekler Federasyonu’nun 2001 yılında faaliyetlerine başladığını belirterek, federasyonun Ankara’daki Çorumluların ve Sungurluların memleket özlemlerini gidermek, Çorum-Ankara arasındaki bağları daha da güçlendirmek için çalışmalar yürüttüğünü söyledi.
2012 ve 2013 yıllarında Ankara’da düzenledikleri Çorum Tanıtım Günleri ile Çorum'un tanıtımına önemli katkı sunduklarını dile getiren Hayri Çağır, “Çorum Tanıtım Günlerine siyasi parti genel başkanları, bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar ve Çorumlu hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi" diye konuştu. Çağır, Sungurlu Belediyesi’nin tanıtım günlerine önemli katkılar sunduğunun altını çizdi.
Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çorum Tanıtım Günlerini önemsiyoruz. Sungurlu olarak gerekli desteği vermeye hazırız" dedi.
Şahiner ayrıca Sungurlu Belediyesi standının geçen sene olduğu yere tekrar stant açacaklarını söyleyerek gerekli çalışmalara başladıklarını kaydetti.