En büyük isteği Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera ile tanışmak olan Sungurlulu kas hastası Alperen Yardımcı’nın hayali İstanbul Emniyet Müdürlüğünce gerçeğe dönüştürüldü.

Türk Polis Teşkilatının 173. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Esenler Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Sungurlulu hemşehrimiz Fehmi Yardımcı’nın kas hastası oğlunun Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera ile tanışma hayali gerçeğe dönüştü.

Bu kapsamda, 21 yaşındaki Mehmet Emin ile 19 yaşındaki kardeşi Alperen, 5 Nisan’da İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın makamında, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile kaleci Fernando Muslera ile buluşturuldu.

BABA FEHMİ YARDIMCI, BULUŞMA HİKAYESİNİ ANLATTI

Fehmi Yardımcı, çocukları Mehmet Emin ile kardeşi Alperen’in Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile kaleci Fernando Muslera ile buluşma hikayesini anlattı.

Yaklaşık 6 ay önce tatillerini geçirmek için geldikleri Sungurlu’da, oğlu Alperen’in rahatsızlanması nedeniyle ambulans helikopter ile İstanbul’daki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiğini belirten Yardımcı, “Alper burada 1 ay yoğun bakımda kaldı ve daha sonra ameliyat oldu. Hastanede kaldığı süre içerisinde annesi, Alperen’in hemşirelerin izledikleri maçların sesini duyduğunda tepki gösterdiğini özellikle Galatasaray maçında kaleci Muslera’nın bir pozisyonunda ellerini hareket ettirdiğini bana anlattı.

EMNİYET MÜDÜRÜ ALPEREN’İN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİ

Ameliyat sonrası kendine geldiğinde Alperen’e bu olayı anlattık, oda Muslera ile tanışmayı çok istediğini bize söyledi. Bende konuyu İstanbul Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Çalışkan’a ilettim. Kendisinden Allah razı olsun Alperen’in isteğini yerine getirerek Muslera ile tanıştıracağını söyledi” dedi.

Daha sonra hastaneden çıkarak Alperen’i eve götürdüklerini anlatan Yardımcı, kısa süre sonra İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın evlerine gelerek Alperen’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğunu ifade etti. Fehmi Yardımcı, Emniyet Müdürü Çalışkan’ın, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile kaleci Fernando Muslera’nın Alperen’in isteğini yerine getireceklerini söyledi. Bu haberi alan Alperen’in çok sevindiğini söyleyen Yardımcı, buluşmanın hem iadeyi ziyaret hem de çocuklara da iyi geleceğini düşündüğü için Emniyet Müdürü Çalışkan’ın makamında olmasının uygun olacağını kendilerine söylediklerini aktardı.

Fehmi Yardımcı, eşi Hilal, çocukları Mehmet Emin ve Alperen ile birlikte 5 Nisan’da İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın makamına giderek, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ve kaleci Fernando Muslera ile bir araya geldiklerini söyledi.

FATİH HOCA ÇOCUKLARI ACUN İLE BULUŞTURACAK

Ziyarette Fatih Terim’in, Müdür Çalışkan’a Galatasaray forması takdim ederken, Fernando Muslera’nın Alperen’e imzalı forma hediye ettiğini ifade eden Yardımcı, diğer oğlu Mehmet Emin’in Fenerbahçeli olduğunu öğrenen Fatih Hocanın Fenerbahçeli oyunculara imzalattığı formayı hediye ettiğini aktardı. Yardımcı, ziyarette ayrıca Mehmet Emin’in özel çizim programı ile 16 saat aralıksız yaptığı çalışmayı Müdür Çalışkan’a hediye ettiğini kaydetti.

Diğer taraftan Mehmet Emin’in Fatih Hocadan Acun Medya sahibi Acun Ilıcalı ile tanışmak istediğini söylediğini anlatan Yardımcı, Fatih Hoca’nın Mehmet Emine, Acun ile tanıştıracağı sözünü verdiği bildirdi.

Fehmi Yardımcı, çocuklarına böyle güzel ve unutulmaz bir gün yaşatan başta İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan olmak üzere Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile kaleci Fernando Muslera ve emeği geçenlere teşekkür etti.