Yeni Çorumspor Kulüp Yönetimi, Teknik Direktörlük görevine Bahri Kaya’yı getirdi.

Yeni Çorumspor kulüp yönetimi Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu ve teknik heyetiyle yolların ayrıldığını duyurmuştu. Daha sonra hoca arayışına giren Yeni Çorumspor Kulüp Yönetimi, yıllarca Türk futboluna hizmet etmiş Bahri Kaya ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen toplantıyla Yeni Çorumspor’un Teknik Direktörü Bahri Kaya, resmen göreve başladı. Bahri Kaya ile birlikte Baş antrenör Ogün Ruhi Demir, Yardımcı Antrenör Ahmet Arslaner, Kaleci Antrenörü Reha Özmen de Yeni Çorumspor ile sezon sonuna kadar yola devam edecek.

Toplantıya, Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın, Bahri Kaya ile ekibi katıldı.

“TARAFTARIMIZIN SABIRLI OLMASINI İSTİYORUZ”

Toplantıda bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Fatih Özcan, yeni Teknik Direktör Bahri Kaya’nın özgeçmişinin başarılarla dolu olduğunu dile getirdi.

“Bahri Kaya bir markadır diyen Özcan, ““Kulübümüz şuanda Play-Off’dan çıkma şansımız yüksek. Bu taşların içerisinde teknik direktörlüğün yerinin doldurulması gerekiyordu. Onun için de yoğun bir mesai harcadık ve Bahri Kaya ile anlaşma sağlanmıştır. Kendisine, kulübümüze inşallah hayırlı ve uğurlu olur. Çok çaba sarf ediyoruz. Bazı aldığımız kararlar yanlış olabilir ama bunların sezon sonuna kadar sineye çekilmesini istiyorum. Şimdi birlik olma zamanıdır. Seyircimizin olmadığı maçın sonucunu hep birlikte gördük. Taraftarlarımızdan da daha dikkatli davranmalarını istiyoruz. Sezon sonunda hedeflediğimiz yere gelebilmek için yoğun mesai harcıyoruz. Play-Off’tan da ikinci lige

çıkmanın en güçlü adaylarından birisi biziz. Bahri Kaya hocamızla gücümüze güç kattık.

Bahri Kaya bir markadır. 1995-1996 sezonunda Zeytinburnuspor’u süper lige

çıkarmış. 97-98 sezonunda Giresunspor’u 1. Lige çıkarmış. 2000-2001 yılında Diyarbakırspor’u süper lige çıkarmış. 2002- 2003 yılında Adanaspor’u süper lige çıkarmış.

2018-2019 futbol sezonunda da Yeni Çorumspor’u 2. Lige çıkarmış olacaktır. Kendisinin süper ligde yaptığı hocalıklardan bahsetmiyorum” ifadelerini kullandı. Daha sonra Teknik Direktör Bahri Kaya da bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından tören, fotoğraf çekimiyle sona erdi.