Yeni Çorumspor’da teknik direktörlük görevine Bahri Kaya getirildi.

Serik Belediye ile 1-1 berabere kalarak Play-Off yarışında bir yara alan Kırmızı Siyahlı takımda Ersin Küçükoğlu ile yolların ayrılmasının ardından Yeni Çorumspor’un sezon başında Utaş Uşakspor kulübünü çalıştıran tecrübeli teknik direktör Bahri Kaya ile anlaştı.

Kaya’nın 19 Mart Salı günü kente gelerek sözleşmeyi imzalayıp ardından ise yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkması bekleniyor. Kulüpten yapılan açıklama ise şöyle:

“Yönetimimiz bugün yaptığı görüşmeler sonrasında takımımızın başına tecrübeli teknik adam Bahri Kaya’yı getirdi. Kulüp Başkanımız Sayın Fatih Özcan, Sportif Direktörümüz Hamit Işık ve Kulüp Menajerimiz Oğuzhan Yalçın ile birlikte Ankara’da bir araya gelen Bahri Kaya, yarın saat 14.00’te kulüp tesislerinde düzenlenecek olan basın toplantısıyla resmi sözleşme imzalayacak.Kulüp Başkanımız Sayın Fatih Özcan’ın görüşme teklifini kabul eden ve hiç bir koşul öne sürmeden görevi kabul eden Bahri Kaya, düzenlenecek imza töreninin ardından takımımızın başında ilk antrenmanına çıkacak”