Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, Kulüp Başkanı Nadir Solak, oyuncular ve antrenörleriyle beraber Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da eşlik etti.

Belediyelerin takım sporlarında ve ferdi sporlarda amatör branşlara destek vermeleri gerektiği gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, “Çorum Belediyespor’un güreşçisi büyükler dünya şampiyonasında dünya 2.si oluyor ve bu bir futbol takımının haftalık başarısı kadar ses getirmiyorsa bizim ata sporumuz dediğimiz güreşimizle ilgili ve diğer amatör, ferdi sporlarımızla ilgili eksiklerimiz var demektir. Bu noktada belediyelerin profesyonel spor değil de amatör ve bireysel sporu desteklemeleri gerek. Esas olan astronomik rakamlarla spor yapmak değil. Önemli olan mali kaynakları doğru yerde ve doğru zamanda kullanmaktır diye düşünüyorum” dedi.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımının geçen sene 2. Lig 3. Grupta 4. Olarak sezonu tamamladığını ifade eden Başkan Gül, 2018-2019 sezonunda voleybol takımına başarılar temenni etti.

Gül, “Başarı bir üst lige çıkmaktan ziyade centilmence mücadele etmektir. Sporcularımızın kendisine, şehrimize ve belediyemize yakışır şekilde mücadele etmeleridir. Bunların ardından başarı da kendiliğinden gelir” diye konuştu.

BAŞKAN GÜL’Ü SEZONUN İLK MAÇINA DAVET ETTİ
Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı Baş Antrenör Yusuf Biçer Belediye Başkanı Zeki Gül’ü Melikgazi Belediyesporla oynayacakları 2018-2019 sezonu ilk maçına davet etti.

Başkan Zeki Gül, programın uyması durumunda davete icabet edeceğini ifade etti.

Spora verdiği destekten dolayı Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı da olan Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etmek için ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Baş Antrenör Yusuf Biçer, “Hedefimiz Çorum Belediyesini voleybolda en iyi şekilde temsil etmek ve bir üst lige yani 1.lige taşımak. İnşallah bunu da başaracak yeteneğe, gayrete sahip olduğumuza inanıyoruz” dedi ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak’la birlikte takım hocaları ve oyuncular, Belediye Başkanı Zeki Gül’e 19 numaralı forma ve oyuncuların imzaladığı voleybol topunu hediye etti.