Akademik U19 Ligi B Grubu’nda mücadele eden Çorum Belediyespor U19 takımı ligde oynadığı son 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı.
3 devreli lig usulüne göre oynanan ligin 3. devresine iyi başlayan U19 takımının son kurbanı önceki gün deplasmanda oynadığı Darıca Gençlerbirliği oldu. Darıca Nene Hatun Sahası’nda oynanan maçtan üstün bir futbolla 4-0 galip ayrılan gençler, grupta 2. sırada bulunan Kocaeli Birlikspor’un deplasmanda oynadığı maçta lider Sakaryaspor’a 4-1 mağlup olması neticesinde Türkiye finallerine kalabilmek adına umutlarını daha da yeşertti. 4 gruptan ilk 2 takımın finallere gideceği ligde U19’lar ile Kocaeli Birlikspor arasında şuanda 5 puan farkı bulunuyor. Oynadığı futbolla göz dolduran temsilcimiz ligde kalan tüm maçlarını kazanıp rakibinin puan ya da puanlar kaybetmesini bekleyecek. Kocaeli takımımın olası puan kaybında ise 3 hafta sonra deplasmanda oynanacak olan maç adeta final niteliği taşıyacak. Genç antrenör Hüseyin Eğer ve öğrencileri finallere gidebilmek adına ellerinden gelenin en iyisini yapmak için uğraş veriyorlar.

EN LÜKS OTELLERDE KONAKLIYORLAR
Akademik Liglerinde mücadele eden diğer Çorum Belediyespor takımları gibi U19 takımı da gittikleri deplasmanlarda en lüks otellerde konaklıyorlar. U19’lar antrenörü Hüseyin Eğer, başta Kulüp Başkanı Zeki Gül olmak üzere tüm yönetim kuruluna kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, “ Bizlere sağlanan imkanlardan dolayı başta Kulüp Başkanımız Sayın Zeki Gül Bey olmak üzere diğer tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Finallere kalarak bu imkanların karşılığını vermek istiyoruz. Özellikle 3. devrede iyi bir çıkış yakaladık. Şimdi ligde oynayacağımız tüm maçları kazanmak için mücadele edecek ve Kocaeli Birlikspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Şayet finallere kalabilirsek orada da Çorum’u en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

BAŞKANDAN KUTLAMA MESAJI
Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, U19 takımımızın aldığı başarılı sonuçlar nedeniyle kendisine ait sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayınladı. Gül, yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi;
“Elde edilen başarıdan dolayı tüm futbolcu ve teknik heyetimizi kutluyorum. İnşallah ligde kalan son maçlarınız da kayıpsız geçer ve rakibin olası puan kayıplarında Türkiye finallerine kalarak gururumuz olmaya devam edersiniz”