Yeni Çorumspor bugün deplasmanda Manisa temsilcisi Turgutluspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçtaki gollerimizi Kıvanç ve Mümin Talip kaydetti.
TFF 3.Lig 3.Grup 22.Hafta maçında Yeni Çorumspor deplasmanda Turgutluspor’a 3-2 kaybederek Play-Off yolunda ağır bir yara aldı. Henüz 3.dakikada Kıvanç ile 1-0 öne geçen temsilcimiz, 10.dakikada Ertuğrul, 18. dakikada Yusuf’un golleriyle 2-1 geriye düşerken, 32.dakikada Mümin Talip ile skoru 2-2 yaptı. İlk yarının uzatma dakikalarında Yusuf ile bir gol daha bulan Manisa temsilcisi sahadan 3 puan ile ayrılırken, özellikle 2.yarıda hakemin kararları ve Turgutlusporlu futbolcuların sürekli sahada kendini atmaları tepki çekti. Maçın son dakikalarında kalecimiz Onurcan Piri, 4.hakemin orta hakeme uyarısı sonrasında direkt kırmızı kart görünce maçı 10 kişi tamamladık.

Bu mağlubiyetle takımımız 35 puanda kalırken, haftayı bir basamak geride 5.sırada tamamladı. Turgutluspor ise aldığı 3 puanla puanını 31 yaptı ve haftayı 8.sırada kapattı.

Turgutluspor 3-2 Yeni Çorumspor
STAT: Turgutlu 7 Eylül
HAKEMLER: Barkın Kara, Fatih Pazı, Harun Pekyürek ve Mustafa Gökhan

TURGUTLUSPOR: Cihan, Kadir, Tayfun, Şeyhmus, Emre(62′ dk. Mehmet İncebacak), Fatih Ergen, Güner(85′ dk. Salim), Zihni, Necmi(75′ dk. Mehmet Berber), Yusuf, Ertuğrul
YEDEKLER: Mahmut, Furkan, Özkan, Fatih Arat
TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet DUMAN

YENİ ÇORUMSPOR: Onurcan, Ertuğrul, Mümin, Uğur, Mert(88′ dk. Onur), Muhammet, Kaan, Mikail, Volkan, Barış(77′ dk. M.Haktan), Kıvanç(65′ dk. Kerem)
YEDEKLER: Batuhan, Osman, Eşref, Ferdi
TEKNİK DİREKTÖR: Ersin KÜÇÜKOĞLU

GOLLER: 3′ dk. Kıvanç, 32′ dk. Mümin (Çorum) 10′ dk. Yusuf, 18′ dk., 45+1′ dk. Ertuğrul (Turgutlu)
SARI KARTLAR: Mikail, Uğur, Volkan (Çorumspor) Şeyhmus, Güner, Tayfun, Cihan (Turgutluspor)
KIRMIZI KART: 86′ dk. Onurcan (Çorumspor)  Kaynak: http://www.corumsporluyuz.net/