Çorum Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Karaca, ligde son oynadıkları 4 maçtan da galibiyetle ayrılmalarının mutluluk verici olduğunu söyledi.
Bundan sonra oynayacakları bütün maçların final havasında geçeceğini ifade eden Karaca, “ Son 4 maçımızı da kayıpsız geçmemiz bizler açısınan mutluluk verici. Ancak henüz biten bir şey yok. Ligde bundan sonraki periyotta çok önemli maçlara çıkacağız. Teknik heyet ve futbolcularımız bunun bilincinde hareket ediyorlar. Her maçımızın final havasında geçeceği zorlu maçlara çıkacağız. Bu nedenle de şehir olarak kenetlenmek zorundayız. Son haftalarda da bunu bir nebeze de olsa başarmış durumadayız. Ancak bunun çok daha üstüne çıkmamız kaçınılmaz bir gerçek. Ben bu şehri seven herkesin detseğini artırarak sürdürmesini istiyorum” diye konuştu.
Öte yandan Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Karaca, Sandıklı deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarımızın yanı sıra maça gelemediği halde dualarıyla kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, “ Bizi gerek Sandıklı’ya gelerek destekleyen, gerekse de Çorum’dan kalben ve dualarıyla bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Şimdi önümüde Çatalçaspor ile oynayacağımız zorlu bir 90 dakika var. Bu maçta da tribünleri dolu görmek istiyoruz. Geçen hafta olduğundan daha fazla bir taraftar coşkusuyla kendi sahamızda oynadığımız bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Takımımızın bunu başaracak güce sahip olduğunu biliyoruz. Yeter ki, şehrin desteği artarak devam etsin” diye konuştu.