Yeni Çorumspor Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın, yarın kendi sahalarında oynayacakları Play-Off ilk maçına tüm Çorumluları beklediklerini söyledi.

Bu maçın Çorum adına çok büyük önem arz ettiğine işaret eden Yalçın, mutlak galibiyet parolasıyla çıkacakları maçta taraftar desteğinin şart olduğuna işaret etti.

Şampiyonluğa giden yolda en önemli virajlardan biri olduğuna inandıkları maça çok iyi hazırlandıklarının altını çizen Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın, “Yarın kendi sahamızda grubun en güçlü takımlarından olan Kocaelispor ile Play-Off ilk maçına çıkacağız. Bu maça çok iyi hazırlandık ve tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık. Çok şükür ki, sakat ya da cezalı futbolcumuz bulunmuyor. Yıllardır özlemini çektiğimiz şampiyonluğa giden bu yolda yarın çok zorlu bir sınava çıkacağımızın bilincindeyiz. Bu mesele sadece bizim meselemiz değil. Dünya’da yaşayan tüm Çorumluların meselesidir. Kısaca bu iş artık memleket meselesi olmuştur. Bu nedenle yarın saat 16.00’da başlayacak olan maçta Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda boş yer görmek istemiyoruz. Takımımızın moral ve motivasyonun en üst düzeyde olması gerektiği bir maçta inanıyoruz ki, kalbi memleket sevdasıyla çarpan tüm hemşehrilerimiz takımımızı yalnız bırakmayacaktır. Maça gelemeyecek olanlardan da bizler için bol bol dua etmelerini istiyoruz. Yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız olarak bizim yarın iyi bir skorla sahadan ayrılacağımıza inancımız tamdır. Tüm şehrin de bizlere ve takımıza inanmasını ve mutlak destek olmasını istiyoruz. Gelin yarın hep birlikte Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nı bayram yerine çevirip, Kocaeli deplasmanında oynayacağımız 2. maça avantajlı şekilde gidelim ve adını finale yazdıran taraf olalım. Bu şehir daha önce de bir ve beraber olduğunda neler yapabileceğini herkese ispatladı. Yarın da bunu tekrar etmememiz için hiçbir engel yok. Başta da dediğim gibi bu iş artık topyekün memleket meselesidir. Böyle bir durumda da memleketinin meselesini kendisine dert eden hiç kimsenin bizleri yalnız bırakmayacağına inancımız tamdır” diye konuştu.