Alaca'da yarı yıl tatilinde de durmak bilmeyen taekwondocular, yola devam ediyor.

Antrenör Hatice Kale; “Bütün bir yıl sürdürdüğümüz taekwondo çalışmalarını yarıyıl tatilinde ara vermeden devam ettiriyoruz, hatta tatilde hazır okul- ödev yokken daha yoğun ve eğlenceli bir çalışma programı uyguluyoruz. Okulların açılmasından hemen sonra çok sıkışık tarihlerde arka arkaya yarışmalarımız olduğundan bu tatil döneminin verimli olması ve dolayısı ile şampiyonalarda da başarılı bir temsil yapmak istiyoruz. Sporcularımızın dört aylık okul sürecinde yorulan zihinlerinin deşarj olması, rahatlaması içinde güzel bir etkinlik oluyor. Dinlenmiş, rahatlamış bir zihinle ikinci yarıyıla başlamış olacaklar, bu da çocuklarımız için önemli bir kazanım olacak” dedi.

Antrenör Hatice Kale, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bu arada 25-29 Ocak tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına 68 kg M. Mücahit Özdemir'le katılacağız ileriki zamanlarda katılım sayımızın artacağını ve derecelerle döneceğimizi ümit ediyorum.

Bize bu çalışmalarımızda destek olan başta Belediye Başkanımız Muhammet Esat Eyvaz’a, Belediye Başkan Yardımcımız Yusuf Büküş’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hürrem Dursun’a ve İlçe Halk Eğitim Müdürümüz Yaşar Tunay’a sporcularımız, sporcu velilerimiz ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum."