Samsun’da gerçekleştirilen grup birinciliğinde takım halinde birinci olmayı başaran ve İzmir’de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etme hakkı kazanarak Türkiye 2.si olan Çorum Spor Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Okul Müdürü Murat Terlemez, Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Koltaş ve Okul Aile Birliği Başkanı katıldı. Okul Müdürü Murat Terlemez, İzmir’de 28-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda okul olarak ikinci olduklarını söyledi. Terlemez, “Eskişehir Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 843 puanla Türkiye Şampiyonluğunu kazandı biz ise 823 puanla ikinci olduk. Şampiyonaya katılmamızda bizlere destek olan Belediye Başkanımız Zeki Gül başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir öğretmenleri ve sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.