Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, Pazar günü oynayacakları Karacabey maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Ligin ilk yarısında artık son iki haftaya girildiğine işaret eden Aurelio, önceliklerinin Karacabey maçı olduğunu ifade etti. Cizre maçında olduğu gibi bu hafta da önemli eksiklerle sahaya çıkacaklarının altını çizen Aurelio, “Pazar günü grubun güçlü takımlarından Karacabey’i konuk edeceğiz. Ligin ilk yarısı için son 2 haftaya girdik. Önceliğimiz bu maç ve ardından da Ankara deplasmanından istediğimiz sonuçlarla dönmek. İlk yarıyı üst sıralarda bitirebilmemiz için Karacabey’i yenmemiz lazım. Bunun için yoğun bir mesai harcıyoruz. Bu maçta da önemli eksiklerle sahaya çıkacağız. Aynı Cizre maçında olduğu gibi. Ama sahaya 11 kişi çıkıyorsak sorun olmadığını düşünüyorum. Zaten forma şansı verdiğimiz futbolcularımız da sahada en iyi şekilde mücadele ediyorlar. Bu maçta da kendilerinin aynı şekilde mücadele edeceklerine inanıyor ve güveniyoruz. Başta da dediğim bu maçı kazanıp seri yakalamamız lazım. Bunun için de çok çalışıyoruz. Rakip grubun güçlü takımlarından bunu biliyoruz. Maçın zor geçeceğini de biliyoruz. Her şeye rağmen biz tüm hazırlıklarımızı 3 puan üzerine yapıyoruz ” diye konuştu.

Aurelio ayrıca, bu maçta da taraftar desteğine mutlak ihtiyaçları olduğunu belirterek, tüm taraftarları maça davet etti.