Başpehlivan Milli Güreşçi Ahmet Selbest, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün, Yağlı ve Karakucak antrenörü oldu.

Konu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Nadir Solak, “Uzun yıllardır güreş yapan yağlı güreşlerde Başpehlivan kategorisinde güreşen Milli Sporcu Ahmet Selbest’i Belediye Başkanımız Sayın Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın direktifleri doğrultusunda kulübümüze hem sporcu olarak hem de tecrübelerinden faydalanarak, yeni Ahmet’ler ve daha nice Kırkpınarlarda şampiyon olacak sporcuları yetiştirmek üzere kulübümüze kattık.

İnşallah Ahmet hoca disiplinli ve planlı çalışması ve tecrübelerini genç nesillere aktarmasıyla insanımızın gönlünde taht kuran Milli Sporumuz Güreşte ilimize Nice Koçyiğit pehlivanlar yetiştirmesini umut ediyoruz. Belediyemiz ve Kulübümüz Güreş Branşında nice Avrupa, Dünya Şampiyonalarında ve nice uluslararası turnuvalarda birçok madalya kazanan sporcular yetiştirmiş bir kulüptür. O yüzden bu başarıları daha da artırmak için çok çalışmamız gerekiyor. Minderdeki bu başarıların kulübümüz Yağlı ve Karakucak şubelerinde de aynı şekilde bekliyoruz.

Kulübümüze hem sporcu hem de Yağlı ve Karakucak Antrenörü olarak başlayan Ahmet hocamıza kulübümüze hoş geldin diyor kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.