Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan, 2018-2019 sezonu fikstür çekimi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede her takımın aynı şartlar altıda mücadele edeceğini belirterek, ligin uzun bir maraton olduğunu ve bu süreçte alınacak sonuçların fikstürü avantajlı yada dezavantajlı kılabileceğini söyledi.

Kendileri için çok iyi transferler yapmış takım neyse transfer yasağından dolayı kadrosunu güçlendirememiş takımın da aynı olduğunu ifade eden Sayhan, hiçbir rakip arasında ayrım yapmayacaklarını zira sahada oynanmadan maçın kazanılamayacağını ifade etti.

İçeride yada deplasmanda her maça aynı ciddiyet ve anlayış içerisinde çıkacaklarının altını çizen Sayhan, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi; ‘Kağıt üzerinde baktığınızda fikstürün avantajlı yada dezavantajlı yorumlanması bana göre yanlış. Öncelikli olarak bizim ne yapacağımız önemli. Ancak ligin gidişatına göre fikstürün avantajını yada dezavantajını görebiliriz. Hiçbir rakip arasında ayrım yapmadığımız için, içeride yada dışarıda ligin kaçıncı haftasında karşılaşacağımızın da bir önemi yok. Biz çıkıp terimizin son damlasına kadar mücadelemizi vereceğiz. Ne rakiplerimizi küçümsüyoruz, ne de hiç bir rakipten korkuyoruz. Biz, Çorum Belediyespor’uz ve camiamızın bizden ne istediğinin bilincindeyiz. İnşallah taraftarımızın desteği ile yıllardır süre gelen şampiyonluk özlemimize son vermek istiyoruz.’