Yeni Çorumspor yönetimi protokol ziyaretlerine devam ediyor.

Önceki gün Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret eden Yeni Çorumspor yönetimi bugün de Garnizon Komutanı Per. Kom. Albay Çetin Öcal, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca’yı makamlarında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile yöneticiler Mustafa Ercan ve Salim Koldaş’tan oluşan heyet ilk olarak Garnizon Komutanı Per. Kom. Alb. Çetin Öcal’ı ziyaret etti.

Daha sonra İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu ziyaret eden Yeni Çorumspor yönetimi son olarak Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Özcan’a ziyarette bulundu. Yapılan ziyareterde konuşan Kulüp Başkanı Fatih Özcan, 3 isme de görevlerinde başarı dileklerinde bulunurken, hafta sonu oynanacak olan Bayburt maçına davet etti. Özcan ayrıca, Garnizon Komutanı Per. Kom. Albay Çetin Öcal, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca’ya üzerlerinde isimleri yazan 19 numaralı formaları hediye etti.

KOLCU ÇAKI HEDİYE ETTİ

İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, bugün yapılan ziyaret sırasında Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan’a kendi koleksiyonunda bulunan güzel bir çakı hediye etti.

Kolcu’nun yaptığı jestten dolayı son derece memnun olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Fatih Özcan, emniyet teşkilatının ülkemiz ve vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluk için son derece önemli bir görev yürüttüğünü ifade ederek, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu nezdinde tüm emniyet teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı.