Çorum Özel Platin Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Uğuz tarafından sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlendi. 
Turnuvanın final maçı geçtiğimiz gün tüm okulun katılımı ile coşkulu bir şekilde tamamlandı. Final maçında okulun HEM 9 C sınıfı öğrencileri birinci olurken, takım kaptanı Muret Haydar Erdem öncelikle arkadaşlarını tebrik etti ve şunları söyledi: “Sınıf takım seçmelerinde pek umutlu değildik. Çalışmalar sırasında takım ruhu oluşmaya başladı, bu sayede kendimize güvenimiz arttı ve takımımızın birinci oldu. Çalışınca ve inanınca başarılmayacak hiçbir şeyin olmadığını bir kez daha gördük.”

Platin Sağlık Koleji’nin öğretmenleri de yazılılardan önce öğrencilerin kaynaşması ve moral depolaması adına bu turnuvanın yararlı olduğunu vurgularken, bundan sonra da basketbol, masa tenisi ve futbol gibi müsabakaların yapılacağının müjdesini verdi.
Birinci olan takıma ödülleri ve başarı belgeleri, okul idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından törenle teslim edildi.