Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası için Çorum’a gelen TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ı ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ilimizde böylesine böyle güzel bir şampiyonanın yapılması ilimiz adına mutluluk verici. Böyle bir şampiyonanın şehrimizde yapılmasına vesile olan başta TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen ise, “Çorum Belediyesi spora önemli yatırımlar yaptı. Çok kıymetli eserleri şehre kazandırdı. Büyük organizasyonlara imza atıyor. Bu şampiyonada da yine bizler yalnız bırakmadı. Destekleri için Belediye Başkanı Zeki Gül’e ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, Candan’a destekleri için plaket ve sualtı fotoğraf yarışmasında derece alan bir fotoğrafı takdim etti.

Ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve Spor İşleri Müdürü Nadir Solak da hazır bulundu.