Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Özcan, önceki gün yapılan kura çekimi ile ortaya çıkan grup tablosuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede rakiplerin kim olduğunun hiçbir öneminin bulunmadığını söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana bir yandan transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, diğer yandan da kulübe kurumsal bir kimlik kazandırmak için uğraş verdiklerini ifade eden Başkan Fatih Özcan, 3 yıllık bir proje ile işbaşı yaptıklarını hatırlattı ve camianın sabırlı olması halinde gurur duyacakları bir takım izleyeceklerini dile getirdi.

Kağıt üzerinde en zor gruba düştükleri gibi bir intibanın oluştuğunu, bunun teoride kabul edilebileceğini ancak pratikte zor-kolay diye bir ayrımın asla söz konusu olmayacağını kaydeden Özcan, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi; “Bizim grubumuzda iddialı takımların diğer gruplara nazaran fazla olması açıkçası benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Biz bu takımı 3 yıllık proje sonunda herkesin arzu ettiği noktaya getireceğiz derken, grupta kaç tane iddialı takımla oynayacağımızı aklımıza bile getirmedik. Zira biz kendimizden sorumluyuz ve bizim ne yapacağımız önemli. Çorum Belediyespor isek ve binlerce sevenimizin desteğiyle yola çıkacaksak rakiplerimizin de bir bir üstesinden geliriz Allah’ın izniyle. Tabi bunu derken hiçbir rakibimizi de küçümsemediğimizi belirtmek isterim. Benim için iddialı olduğu düşünülen takım neyse transfer yapamadan lige girmiş takım da odur. Sahada oynanmadan hiçbir maç kazanılmaz.

Lig uzun bir maraton. İyi bir takım kurmuş olmak şampiyonluk için asla yeterli değil. Bizim için burada aslolan büyük taraftarımızdır. Onların varlığı ve desteği, başarıya giden bu yolda en büyük itici gücümüz olacaktır. Son günlerde küçücük bir grup tarafından hem şahsıma, hem yönetim kuruluma hem de kulübümüze karşı yapılan beyhude karalama kampanyasına en güzel cevabı büyük taraftarımız vermiş ve vermeye de devam etmektedir. Türkiye genelinde 2,5 milyon Çorumlunun vebaline ortak olarak çıktığımız bu yolda elbette ki bu tür engeller karşı karşıya kalabileceğimizi tahmin ediyordum. Ama emin olun bizim küçük işlerle, küçük hesaplarla uğraşmaya vaktimiz yok. Biz, bu takımı, bu şehre, bu taraftara nasıl layık bir hale getiririz onun derdindeyiz.

Yeni sezonun hayırlı olması temennisiyle, Fair-Play çerçevesinde tüm takımlara başarılar diliyor, büyük taraftarımızdan sabırla takımlarına olan desteği sürdürmelerini istiyorum.”