Spor Toto 3 Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve hafta sonu sahasında Çanakkale Dardanelspor’u konuk edecek olan Çorum Belediyespor’da Başkan Yardımcısı Mustafa Özbayram, maçının final havası niteliğinde olduğunu söyledi.
Play-Off mücadelesi verdikleri bu sezonda Pazar günü oynayacakları maçın öneminin bir kat daha arttığına işaret eden Özbayram, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadıkları maçta yapılanları kabul etmelerinin söz konusu olmadığını söyledi. Dardanel cephesinin Çanakkale’de yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi ve bunun karşılığında da kendilerinden centilmenlik beklemesi gerektiğinin altını çizen Başkan Yardımcımız Özbayram, “ Ne yazıktır ki, bizler ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız maçta hiç hak etmediğimiz muamelelere maruz kaldık. Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve bizlere yapılan çirkin davranışlar sonrasında ceza bile alan duruma düştük. Biz yine de centilmenliği önplanda tutacağız” dedi.

TÜM PROTOKOLÜ MAÇA BEKLİYORUZ
Pazar günü ligdeki en önemli maçlardan birine çıkacaklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Mustafa Özbayram, “ Pazar günü oynayacağımız ve bizim için son derece önemli olan maça taraftarımızın yanı sıra şehrimizin tüm protokolünü de bekliyoruz. Mutlak desteğe ihtiyacımız olan bu maçta başta milletvekillerimiz olmak üzere diğer protokol erkanını da bekliyoruz. Takımımızın bu maçta kazanmamsı için şehir olarak bir bütün olmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puan sonrası Play-Off hedefine bir adım daha yaklaşmış olacağız. Bu nedenle de tüm şehrin desteğine mutlak ihtiyacımız var. Çorumluların böylesi önemli bir maçta bizleri yalnız bırakmayacaklarına da inancımız son” diye konuştu.