Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Özbağ, devre arasını çok verimli çalışmalarla geçirdiklerini ifade ederken, genel olarak sezonun ikinci yarısına hazır olduklarını söyledi.
İlk olarak Çorum’da yapılan ilk etap ve Antalya-Belek’te 10 gün süren hazırlık kampını değerlendiren Sedat Özbağ, “Çorum’da fiziksel ağırlıklı çalışmalar yaptık. Fizik olarak lige tam hazırız. Antalya’daki kampta ise taktik ağırlıklı çalışmalar ve hazırlık maçlarına önem verdik. İki günde bir hazırlık maçı yaparak oyun mantalitemizi geliştirdik. Kampın son günlerinde yorgunluğa dayalı bir bıkkınlık söz konusu olsa da genel olarak çok verimli bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim.
Bu söylediklerim saha içi için geçerli. Saha dışında ise, arkadaşlık ve birlikte hareket etme duygusu gelişti. Tam bir takım hüviyeti kazandık” şeklinde konuştu.

SİSTEM DEĞİŞECEK Mİ?
Sezonun ikinci yarısında sistem değiştirip değiştirmeyecekleriyle ilgili net kararlarını henüz vermediklerini de ifade eden Sedat Özbağ, Gökhan Demir’in transfer edilmesiyle birlikte çift forvete dönmeyi düşündüklerini ancak kesin kararlarını hafta içerisinde yapacakları çalışmalara göre vereceklerini kaydetti.

ŞAMPİYONLUK DÜŞÜNCESİ HAKİM
Sezonun ikinci yarısına hazır olduklarını yineleyen Sedat Özbağ, hem yönetim, hem teknik heyet, hem de futbolcularda şampiyonluk düşüncesinin hakim olduğunu dile getirirken, “İkinci yarıya sahamızda oynayacağımız Orhangazispor maçıyla başlayacağız. Şartlar ne olursa olsun galip gelip ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Evimizde puan kaybını düşünmek bile kâbus gibi geliyor. 
İkinci yarıya iyi başlayıp iyi devam etmek ve iyi bitirmek istiyoruz. Takım olarak şampiyonluk düşüncesi zaten hakim. İnşallah sezonun sonunda bu hedefe ulaşmış olacağız” diye konuştu.